MARAMUREŞ CURAT

ADIGIDM și Moș Nicolae, cadou surpriză pentru copii

06 Decembrie 2023
Moș Nicolae a fost partenerul ADIGIDM Maramureș în proiectul "Selectarea deșeurilor se-nvață de pe băncile școlii". Darnic precum îl știm, Moșul a lăsat în noaptea care a trecut, pe banca fiecărui copil din județ, din ciclurile preșcolar și primar, câte o carte ilustrată.

Cartea spune povestea unui băiețel care învață de la părinți cum să selecteze deșeurile și să aibă grijă de natură. Materialul oferă pentru copii, pe lângă o lectură captivantă foarte ușor de citit și înțeles, multe imagini pe care micuții își pot exersa imaginația în a le colora. Toate desenele din carte au fost făcute de copiii de la Liceul de Artă din Baia Mare. Numele fiecărui copil care a spus prin imagini povestea lui Andreiuț și a reciclării deșeurilor apare menționat în carte.
Au contribuit la reușita acestui demers al nostru:Insectoratul Scolar Județean Maramureș, Sfara Tours, Drusal SA, GlodSal SRL,, Nord Eco Solution, 3rGreen, Herodot SRL. Le mulțumim tuturor pentru implicarea și bucuria adusă celor peste 32.600 de copii care în această dimineață au găsit în clase, ca dar de la ADIGIDM și Moș Nicolae, cartea "Andreiuț învață să selecteze corect deșeurile".

Ultimele postări

logo white
Str. Gh. Șincai nr. 46,
430311, Baia Mare
Maramureș
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
© 2018 ADIGIDM Maramureș. All Rights Reserved.