MARAMUREŞ CURAT

Prima campanie din 2024 de colectare deșeuri voluminoase în Baia Mare!

24 Martie 2024
Marți, 26 martie, va avea loc prima campanie de ridicare gratuită de la domiciliu a deșeurilor voluminoase din Municipiul Baia Mare.

Înscrierea se face la nr de telefon 0737.155.409 sau completând formularul electronic de pe adresa https://www.drusal.ro/campanie-voluminoase, până luni, 25 martie, inclusiv. Campania se adresează atât zonei de case cât și celei de blocuri din Baia Mare. Cetățenii care se înscriu în campanie au obligația să scoată deșeurile "la bordură". Următoarele campanii gratuite de ridicare a deșeurilor voluminoase în Baia Mare vor fi în 25 iunie, 24 septembrie și 3 decembrie.
Sunt considerate deșeuri voluminoase: obiectele de mobilier, saltele, covoare, obiecte de uz casnic și sanitare, plăpumi, pilote, perne, jucării de mari dimensiuni, etc.

NU intră în categoria deșeurilor voluminoase aparatele electrice și electrocasnice, indiferent de dimensiunea lor. Acestea sunt preluate în cadrul campaniilor gratuite pentru acest tip de deșeu, apelând nr de telefon 0747.988.486.

Ultimele postări

logo white
Str. Gh. Șincai nr. 46,
430311, Baia Mare
Maramureș
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
© 2018 ADIGIDM Maramureș. All Rights Reserved.