MARAMUREŞ CURAT

Campanie colectare deșeuri voluminoase!

20 Iunie 2023
În 27 iunie va avea loc o nouă campania de colectare a deșeurilor voluminoase în Baia Mare. Campania se va desfășura atât în zona de case, cât și în zona de blocuri. Deșeurile voluminoase se vor ridica de la domiciliul utilizatorului.

Deșeurile voluminoase vor fi colectate în cadrul campaniei DOAR în urma înscrierii prealabile la nr de telefon 0737155409 sau completând formularul electronic de pe adresa https://www.drusal.ro/campanie-voluminoase.
Sunt considerate deșeuri voluminoase: obiectele de mobilier, saltele, covoare, obiecte de uz casnic și sanitare, plăpumi, pilote, perne, jucării de mari dimensiuni, etc. Nu intră în categoria deșeurilor voluminoase aparatele electrice și electrocasnice, indiferent de dimensiunea lor. Acestea sunt preluate în cadrul campaniilor gratuite pentru acest tip de deșeu.

Depozitarea deșeurilor voluminoase pe domeniul public este ilegală și se sancționează conform legislației în vigoare de către organele abilitate.

Vă rugăm să distribuiți postarea pentru ca informația să ajungă la cât mai mulți băimăreni interesați de a preda deșeurile voluminoase în cadrul acestei campanii.

Ultimele postări

logo white
Str. Gh. Șincai nr. 46,
430311, Baia Mare
Maramureș
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
© 2018 ADIGIDM Maramureș. All Rights Reserved.