MARAMUREŞ CURAT

Un proiect pentru școlile din Maramureș!

27 Martie 2023
ADIGIDM Maramureș este partener activ în cadrul proiectului #GreenUpmyschool dezvoltat de cei de la The Green Project. Proiectul îsi propune să reprezinte o opțiune de conectare a elevilor cu natura, într-un context de învățare interactiv și practic. Profesorii beneficiază de resurse educative și îndrumare pentru activități la clasă și în comunitate.
Proiectul se va derula până pe 26 mai 2023, reunind două subiecte climatice de mare actualitate: gestionarea responsabilă a deșeurilor și rolul acesteia în conservarea biodiversității. Echipele performante vor fi premiate atât pentru cantitățile de deșeuri colectate selectiv cât și pentru creațiile prin care vor promova acest gest responsabil.

ADIGIDM Maramureș va oferi unul dintre premiile pentru secțiunea Cele mai mari cantități de deșeuri electrice colectate, alături de OIREP Eco Positive

Alte secțiuni premiate:
  • Cea mai mare cantitate de baterii și acumulatori portabili colectată (premiu oferit de SISCOBAT SRL);
  • Cele mai bune creații text&imagine pe tematica proiectului (premii oferite de APILAND și TGP).

Profesorii din unitățile școlare din județul Maramureș își pot înscrie echipele astfel:

Dacă sunt deja membri în programul național Patrula de Reciclare, trebuie doar să trimită un email cu subiectul „GreenUp my school” la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. menționându-și numele, unitatea școlară, localitatea și județul.

Daca nu sunt în Patrula de Reciclare, este nevoie ca, mai întâi, școlile să se înscrie accesând platforma https://www.patruladereciclare.ro/inscrie-ti-scoala iar apoi un email, cu informațiile precizate, la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Ultimele postări

logo white
Str. Gh. Șincai nr. 46,
430311, Baia Mare
Maramureș
Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
© 2018 ADIGIDM Maramureș. All Rights Reserved.